Hippe duurzame kinderbedden voor peuters

Hippe duurzame kinderbedden voor peuters

Kinderbedden voor de allerjongsten tot aan tieners toe moeten niet alleen een fantasierijk design kennen; de gehanteerde kwaliteit is minstens zo belangrijk. Bij Little Dreamers online store wordt de hoogst haalbare, duurzame kwaliteit gehanteerd voor het maken van kinderbedden. Het bijzondere is dat Little Dreamers uitsluitend kinderbedden verkoopt ontworpen en gemaakt in Nederland. Het volledige assortiment is daarbij handgemaakt; kom daar nog maar eens om in de huidige wegwerpmaatschappij. 

Veilig peuterbed

Een kinderbed uit de collectie van Little Dreamers is geschikt om langdurig mee te gaan. Jouw kind heeft jarenlang plezier van zijn of haar houten bed. Neem een kijkje op de website voor een houten peuterbed bijvoorbeeld. De lieflijke bedden zijn niet alleen oerstevig maar ook nog eens veilig. Je kind kan er niet uitrollen in zijn of haar slaap, dankzij de iets verhoogde zijkanten. Het houten peuterbed doet denken aan kinderbedjes uit lang vervlogen tijden. Dit stukje degelijk Hollandse nostalgie komt verrassend fraai uit in de moderne kinderkamer, en ademt kwaliteit en duurzaamheid uit. 

Knus hoekje met de Konges Slojd

Wil je een knus geheel creëren voor je kind, dan koop je er een hemeltje van Konges Slojd bij. Dit hemeltje kun je draperen langs één zijde van het bed. Heerlijk knus! En heb je er even geen zin in, dan knoop je ‘m eenvoudig samen. De serie Konges Slojd is afkomstig uit Denemarken, wat te zien is aan het prachtig ingetogen high design. 

Inspiratie opdoen? Bezoek snel de website LittleDreamers.nl