Het comfort van je bed verhogen

Een topdekmatras is de laatste jaren steeds populairder geworden. Het beschermt je matras tegen slijtage en verhoogt het comfort. Heb je een bed met twee matrassen naast elkaar, dan zorgt een topper ervoor dat de lastige kier in het midden verdwijnt. Je kunt kiezen uit verschillende materialen en verschillende types toppers.

Wat is een splittopper matras?

Speciaal voor een elektrisch verstelbare boxspringcombinatie is het topdekmatras met een split ontwikkeld. Dit model is in het midden ingesneden, zodat het hoofdeinde van elk bed apart verstelt kan worden. Zo kun je nog eventjes een boek lezen terwijl je partner al rustig ligt te slapen. De luxe van een groot aaneengesloten matras zonder tussenruimte met het gemak van een apart verstelbaar hoofdeinde.

Koudschuim topdekmatras met split

Een splittopper matras met een kern uit koudschuim voelt niet warm aan en het heeft goede ventilerende en vochtregulerende eigenschappen. Het voegt zich zeer goed naar het lichaam. Mensen die het snel warm hebben of in de nacht veel transpireren zullen veel plezier aan dit matras beleven. De toppers zijn er in verschillende diktes verkrijgbaar en worden vaak met een afneembare tijk geleverd.

Traagschuim topdekmatras met split

Door de kern uit thermo-elastisch traagschuim zorgt dit splittopper matras voor een goede drukverlagende ondersteuning. Met matras word zachter op plekken waar het door je lichaam wordt verwarmd. Uitstekende lichaamsdelen, zoals schouders en heupen, zinken makkelijk weg in het materiaal en je hele lichaam ontspant zich. Ook deze matrassen zijn er in diverse diktes met een wasbare tijk.

Latex topdekmatras met split

Met een kern van latex voelt dit splittopper matras zacht aan. Het voegt zich eenvoudig naar de vorm van je lichaam en ondersteunt je gewicht. Latex is een ademend en veerkrachtig materiaal. Door het lage gewicht is het matras makkelijk te keren.
Te verkrijgen in meerdere diktes met een afritsbare tijk.

Gelfoam topdekmatras met split

Gelfoam is een nieuw en revolutionair schuim met bijzondere eigenschappen. Door de open cellenstructuur worden warmte en vocht zeer goed afgevoerd. Een matras met een kern uit dit materiaal wordt door de druk van je lichaam extra zacht en je voelt bijna geen tegendruk. Door de optimale ventilatie voelt dit matras altijd koel en droog aan. Verkrijgbaar in diverse diktes met een wasbare tijk.

Topdekmatras met minibinnenvering

Een matras opgebouwd uit koudschuimlagen met een kern van minipocketveren. Deze combinatie zorgt voor een extra goede ondersteuning en is prima vochtregulerend. Door de binnenvering wordt de warmte snel afgevoerd. Voor mensen met een hoger gewicht is dit een ideale topper. De tijk is afneembaar en kan gewassen worden.